Asola

AsOy Vantaan Asteria, Vantaa

Sijainti: Asola, Vantaa
Osoite: Valtimotie 2, 01400 Vantaa
Valmistumisaika: 2019
Asuntojen lukumäärä: 40

 

Erityistä

Vantaan Asolaan, Rekolan kartanon maille on rakentunut viihtyisä asuinpaikka. Alueelle valmistui vuonna 2019 myös Asunto Oy Vantaan Asterian uudiskohde.

Asterian asuntojen suunnittelussa on otettu huomioon pohjaratkaisujen toimivuus, asuntojen kalustettavuus, hyvä äänieristys sekä asumisen  viihtyisyys. Alueen keskellä on suojainen oleskelupiha asukkaiden
yhteiseen käyttöön. Asteria voitti myös valtakunnallisen työturvallisuuskilpailun, ollen historian ensimmäinen työmaa, joka ylsi täyteen sataan pisteeseen.

Vantaan Asteria sijaitsee lähellä monipuolisia palveluja. Koivukylän päivittäistavarakaupat ja muut palvelut löytyvät vain reilun kilometrin päästä. Lähistöltä löytyy myös koulut ja päiväkodit sekä terveydenhoitopalvelut. Asterian ympäristö tarjoaa myös mahdollisuuksia ulkoiluun ja virkistäytymiseen.

Lähistön lenkkeilymaastojen lisäksi Hiekkaharjun urheilupuisto ja Hiekkaharju Golf ovat vain reilun kymmenen minuutin matkan päässä.

Asolasta on myös hyvät liikenneyhteydet. Rekolan asemalle on matkaa vain noin 600 metriä ja Asolanväylää pitkin kulkevien linja-autojen pysäkki löytyy aivan läheltä, joten liikkuminen julkisillakin on kätevää.